Committed to excellence and people

scroll_down

Heb je een vraag voor ons?

Uiteraard helpen we je graag verder! Vul onderstaand formulier in of bel ons.
De informatie die we verkrijgen in het kader van uw sollicitatie kan door InnSense gebruikt worden om uw geschiktheid voor een dienstbetrekking te beoordelen. InnSense zal uw persoonsgegevens verzamelen, verwerken en beschermen in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens zullen niet worden gedeeld met derde partijen voor andere doeleinden dan het bepalen van uw geschiktheid voor de dienstbetrekking of voor het verschaffen van een anonieme statistische analyse en anonieme rapportage.

U staat er zelf garant voor dat de informatie die u doorstuurt juist en actueel is. We zoeken geen andere gegevens op zonder dat u daarvoor van tevoren nadrukkelijk toestemming geeft. Indien we besluiten om u een baan aan te bieden, kunnen we u te allen tijde toestemming vragen om derde partijen in te zetten om uw gegevens te verifiëren.

Indien wij u op dit moment niet in dienst nemen, gaat u ermee akkoord dat we de persoonsgegevens die we verkrijgen in het kader van uw sollicitatie mogen behouden en gebruiken teneinde het ons mogelijk te maken om uw sollicitatie later in behandeling te nemen indien er een geschikte vacature vrijkomt en om terug te kunnen verwijzen naar deze sollicitatie indien u opnieuw mocht solliciteren. Indien u, op enig moment, wenst dat InnSense uw sollicitatie niet langer in behandeling neemt, gelieve ons dit te laten weten op recruitment@innsense.nl.

Indien dit vereist is en om te voldoen aan wettelijke of regulerende verplichtingen of verzoeken, kunnen uw persoonsgegevens worden meegedeeld aan de rechtshandhaving, regulerende of andere overheidsdiensten of derde partijen. U mag op elk ogenblik uw persoonlijke sollicitatie-/profielinformatie herzien, bijwerken of vragen om verwijdering door gebruik te maken van deze website of contact op te nemen met recruitment@innsense.nl.

Door verder te gaan met uw sollicitatie accepteert u deze voorwaarden.
Ja
InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.