Committed to people

scroll_down
Certificering binnen Clinical Operations

Succesvolle en interactieve bijeenkomst in Amsterdam

Op donderdag 17 mei 2018 organiseerden de DCRF, NVFG en InnSense een zeer succesvolle en druk bezochte bijeenkomst over de certificering van beroepsgroepen werkzaam in klinisch onderzoek. Na een aantal inleidingen werd in subgroepen verder gediscussieerd over het belang, draagvlak, de strategie en verdere wijze van implementatie in de toekomst. Aansluitend werd er nog onder het genot van een drankje verder gepraat.

Veel waardering aan alle deelnemers voor hun positieve bijdrage! Na de zomer worden de diverse punten die zijn ingebracht teruggekoppeld.

Clinical Research Institute

Tevens werd op deze bijeenkomst het CRI als casus besproken. De doelstelling van het CRI is om opdrachtgevers nog beter te helpen bij het aannemen van nieuwe betrokken, goed opgeleide medewerkers en het succesvol uitvoeren van clinical research projecten. Na de basistraining beheerst de medewerker alle basisvaardigheden van een CRA volgens de NVFG/DCRF toetsmatrix. Vervolgens wordt de medewerker operationeel zeer intensief door InnSense begeleid waardoor hij/zij direct volledig operationeel is.

Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

InnSense
InnSense is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en lange termijn oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken door middel van Insourcing. Wij leveren niet alleen de juiste mensen; vooral in de set-up en het management van projecten ligt de toegevoegde waarde. Dit doen we zowel op Clinical, Medical als Commercial vlak en de oplossingen variëren van een individuele expert tot een geheel team en/of afdeling met volledige infrastructuur. Indien gewenst kunnen onze medewerkers na verloop van tijd uiteraard ook binnen uw organisatie integreren; Flexible resourcing. Zo houd u uw organisatie en/of afdeling flexibel en op sterkte.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.