Committed to people

scroll_down

Redenen voor InnSense

Committed to people

Cultuur

Wij hechten veel belang aan een open, goede werkrelatie, werkplezier en groei. Daarom delen we met elkaar dezelfde kernwaarden: kwaliteit, verbondenheid, innovatie, teamwork en integriteit. In een open cultuur met waardering en respect voor elkaar werken we samen aan ons gemeenschappelijke succes.

Individuele begeleiding en betrokkenheid

Wij hanteren een gedegen selectieproces en je wordt na aanname individueel door je vaste manager begeleid. Hierbij denken we proactief met je mee en geven we aandacht aan jouw resultaten, ontwikkeling en ambitie. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd lekker op je plek zit en alle faciliteiten hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

Toegang tot interessante projecten en opdrachtgevers

InnSense brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. Met ons uitgebreide netwerk, onze strategische partnerships en een gedegen kennis van de markt zorgen wij ervoor dat jij jouw ambities kunt waarmaken. Dit doen we ook binnen internationale projecten.

Opleiding- en carrièremogelijkheden

Jezelf continu persoonlijk ontwikkelen vinden wij belangrijk; wij geloven in “lifetime learning”. Door middel van een op maat gemaakt opleidingsprogramma, eventueel in overleg met onze opdrachtgevers, bieden wij je deze mogelijkheden.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Carrièrekansen en plezier in je werk is in onze overtuiging het belangrijkste dat er is. Een passend arbeidsvoorwaardenpakket hoort daar uiteraard bij. Zo bieden wij onze medewerkers een bonusmogelijkheid, een pensioenregeling en een collectiviteitskorting op diverse individuele verzekeringen. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel secundair arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

Vertrouwelijkheid

Al ons werk is geborgd in ons geheimhouding en privacy beleid. Dit garandeert discretie naar alle betrokkenen.
InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.