Committed to excellence

Committed to people

scroll_down

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn een leidraad voor onze medewerkers en de wijze waarop wij willen samenwerken. Deze waarden komen tot uiting in ons dagelijks handelen en onze manier van zakendoen.

Kwaliteit

We streven naar excellentie, in alles wat we doen. We zijn professioneel, gedreven, enthousiast en streven voortdurend naar verdere verbetering.

Verbondenheid

Wij voelen ons verbonden met de belangen van onze klanten, medewerkers, kandidaten en overige stakeholders. Het is deze verbondenheid die ervoor zorgt dat we op een verantwoorde wijze invulling geven aan structurele partnerships en gemeenschappelijk resultaat.

Innovatie

Wij geloven in een ondernemende, gepassioneerde en resultaatgerichte omgeving waar gedacht wordt in kansen en mogelijkheden. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid, initiatief en de ontwikkeling van nieuwe ideeën.

Integriteit

Ethiek, oprechtheid en verantwoordelijkheid zijn de basis van ons handelen. Hierdoor kunnen we belangen van werknemers, opdrachtgevers en andere stakeholders structureel en blijvend dienen.

Teamwork

Het geheel is meer dan de som der delen. We stimuleren overleg om elkaar te helpen, te motiveren en inspireren om zo nog betere collectieve resultaten te bereiken.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.