Committed to organizations

scroll_down

Outsourcing

InnSense biedt flexibele en op maat gesneden oplossingen

Strategisch- of tactisch outsourcen, flexible staffing

Strategisch outsourcen

Bij strategisch outsourcen kiest de organisatie ervoor structureel (een deel) van haar medewerkers extern te betrekken en processen uit te besteden om de flexibiliteit en focus binnen de eigen organisatie te verhogen.

Er is dan vaak sprake van een lange termijn perspectief waarbij ook de taak- en resultaatverantwoordelijkheid naar de externe partner gedelegeerd kan worden.

Tactisch outsourcen

Tactisch outsourcen betekent dat een organisatie gedurende een vooraf gedefinieerde periode en/of voor een specifiek resultaatgebied extra capaciteit en medewerkers wil inschakelen.

Dit zijn tijdelijke projecten waarbij ook de taak- en resultaatverantwoordelijkheid naar de externe partner gedelegeerd kan worden.

Flexible staffing

Bij flexible staffing werft een organisatie zijn medewerkers via een externe partij om ze na verloop van tijd binnen de eigen organisatie op te nemen maar het risico en mogelijk de ontwikkeling bij de externe partner onderbrengt.

 

Projecten die wij in outsourcing kunnen uitvoeren variëren van het leveren van een individuele expert tot een geheel (multidisciplinair) team en/of afdeling met volledig management, faciliteiten en infrastructuur. Op ieder niveau van een project kunt u als opdrachtgever aangeven welke diensten en modules u wilt afnemen.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.