Committed to organizations

scroll_down

Redenen voor InnSense

Kwaliteit

We streven naar excellentie, in alles wat we doen. We zijn professioneel, gedreven en vast besloten pas tevreden te zijn als u tevreden bent over onze dienstverlening en de resultaten.

Markt- en branchekennis

We hebben een netwerk van specialisten met gedegen kennis binnen de diverse branches en functiecategorieën. Daardoor kunnen we u zowel in de voorbereidende als uitvoerende fase ondersteunen.

Recruitment netwerk en kandidatenpool

Onze recruitment consultants hebben uitgebreid ervaring binnen de branche, zijn voortdurend in contact met de arbeidsmarkt en zijn daardoor in staat de juiste kandidaten te vinden.

Infrastructuur en flexibiliteit

Geen klant en project is hetzelfde. Daarom is onze infrastructuur zo ingericht dat wij de behoefte van u met grote flexibiliteit kunnen vervullen; van consultancy tot uitvoerend, van korte tot lange termijn, van een individuele medewerker zonder infrastructuur tot een team met volledig project- en lijnmanagement met alle noodzakelijke faciliteiten. Wij kunnen u volledig “ ontzorgen”.

Transparante kostenstructuur

Bij InnSense betaalt u alleen voor geleverde diensten, per dagdeel of opdracht. Uiteraard kan dit naar behoefte aangepast worden. Hierdoor kunt u uw efficiency en rentabiliteit verhogen.

Vertrouwelijkheid

Al ons werk is geborgd in exclusieve samenwerkingsovereenkomsten en ons geheimhouding en privacy beleid.
InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.