Committed to excellence
Committed to excellence
Committed to people

Overview

Outsourcing, detachering, project management, consultancy & (executive) recruitment

Vanuit de ambitie om opdrachtgevers en medewerkers in de voortdurend veranderende omgeving te ondersteunen en de overtuiging dat “de juiste mensen op de juiste plaats” het verschil maken is InnSense in 2013 opgericht. InnSense levert outsourcing, detachering, project management, consultancy & (executive) recruitment services binnen de (bio)farmaceutische, medical devices en (consumer) healthcare industrie. Dit doen we met name binnen de vakgebieden clinical, medical en commercial en onze services bestaan uit full-spectrum diensten: van een individuele expert tot een geheel team en/of afdeling met volledige infrastructuur en faciliteiten.

  • Voor opdrachtgevers betekent dit toegang tot uitstekende specialisten, flexibiliteit en een verhoging van de efficiency en rentabiliteit.
  • Voor medewerkers betekent dit werken bij een betrokken organisatie met uitdagende functies en opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers.
  • Voor kandidaten betekent dit werken met een zeer deskundige, transparante partner met uitgebreide ervaring binnen de industrie en zeer betrokken consultants die jou nadrukkelijk willen ondersteunen bij een mogelijke vervolgstap in jouw carrière.

We werken vanuit onze kennis, betrokkenheid, gedrevenheid, hoge kwaliteit- en integriteitsstandaarden en ons zeer uitgebreide netwerk binnen de industrie.

Passie voor mensen en organisaties

InnSense is “Gecommitteerd om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen”! Het is deze passie die de organisatie drijft en haar bijdrage aan een duurzame toekomst onderschrijft.

“The best way to predict the future is to create it”
Peter F. Drucker - Amerikaans management consultant en auteur 1909-2005
Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link en kom direct op de contactpagina of bel +31 (0) 315 844 477.
InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.