Committed to excellence

Committed to people

scroll_down

Overview

Outsourcing, detachering, project management, consultancy & (executive) recruitment

InnSense is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en lange termijn oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken door middel van outsourcing, detachering, project management, consultancy & (executive) recruitment binnen de (bio)farmaceutische, medical devices en (consumer) healthcare industrie. Dit doen we met name binnen de vakgebieden clinical, medical en commercial waardoor we in staat zijn bedrijven tijdens de gehele levenscyclus van producten te ondersteunen. Onze oplossingen variëren van een individuele expert tot een geheel team en/of afdeling met volledige infrastructuur.

  • Voor opdrachtgevers betekent dit toegang tot uitstekende specialisten, flexibiliteit en een verhoging van de efficiency en rentabiliteit.
  • Voor medewerkers betekent dit werken bij een betrokken organisatie met uitdagende functies en opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers.
  • Voor kandidaten betekent dit werken met een zeer deskundige, transparante partner met uitgebreide ervaring binnen de industrie en zeer betrokken consultants die jou nadrukkelijk willen ondersteunen bij een mogelijke vervolgstap in jouw carrière.

We werken vanuit onze kennis, betrokkenheid, gedrevenheid, hoge kwaliteit- en integriteitsstandaarden en ons zeer uitgebreide netwerk binnen de industrie.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.